Verwijzing in seconden

CITROËN 100% ELECTRIC

Electrique_autonomie_nl

DE 100% ELEKTRISCHE PARTICULIERE VOERTUIGEN VAN CITROËN

Citroën AMI Electric

Citroën AMI Electric

AMI komt tegemoet aan je nieuwe mobiliteitsbehoeften voor korte trajecten en aan je bezorgdheid over het milieu.

AMI biedt 2 zitplaatsen en is 100% elektrisch, ultracompact en personaliseerbaar. Hij is toegankelijk voor iedereen, zonder rijbewijs, met ultra-competitieve aanbiedingen voor 1 uur, 1 dag, 1 week, 1 maand, 1 jaar. Je kan hem online kopen en bij je thuis laten bezorgen.

Citroën AMI kan nu besteld worden.

New Citroën ë-C4 Electric

Met New Citroën ë-C4 Electric rij je elke dag volledig elektrisch. Je rijdt in alle rust, als in een cocon, perfect geïsoleerd van de drukte van de weg en de buitenwereld, alle hinder van buitenaf wordt gefilterd. De stille werking, het soepele vertrek van de wagen, de aangename rijstijl, de zachte ophanging, de zachte Advanced Comfort-zetels, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en diensten, werkelijk alles draagt bij tot het comfort aan boord voor alle inzittenden.

New Citroën ë-C4 Electric kan nu besteld worden.
New Citroën ë-C4 Electric
New Citroën ë-Berlingo Electric

New Citroën ë-Berlingo Electric

Citroën is sinds 1996 pionier op het gebied van ludospaces, en breidt nu zijn aanbod uit met de elektrische versie van Berlingo, een gezinsvoertuig met moduleerbare binnenruimte en uitzonderlijke opberg- en opslagcapaciteit.
New Citroën ë-Berlingo Electric is de ideale partner voor liefhebbers van een actief leven die bezorgd zijn over het milieu, ongeacht hun leeftijd, en die op een praktische en veelzijdige manier van hun vrijetijdsactiviteiten willen genieten.

New Citroën Berlingo Electric kan nu besteld worden.

New Citroën ë-SpaceTourer Business Electric

New Citroën ë-SpaceTourer Business Electric voelt zich zowel in de stad als op de weg op zijn gemak wanneer hij je gezin of je klanten vervoert. Hij heeft dezelfde modulariteit, binnenruimte, laadvermogen en rijhulpmiddelen als de thermische versie. Citroën ë-SpaceTourer is verkrijgbaar in 3 lengtes. Je kan er onbeperkt mee rijden in lage-emissiezones die steeds talrijker worden.

New Citroën ë-SpaceTourer Business Electric kan nu besteld worden.
New Citroën ë-SpaceTourer Electric

DE 100% ELEKTRISCHE BEDRIJFSVOERTUIGEN VAN CITROËN

                                                  

My AMI CARGO

My AMI CARGO

My Ami Cargo komt tegemoet aan de nieuwe logistieke uitdagingen van lokale dienstverlenende bedrijven. Met zijn ultracompacte vorm biedt hij een innovatieve interieurindeling: een laadvolume van 400 liter, een verticale wand die de bestuurdersplaats scheidt van de laadruimte, een modulaire bovenplank die als bureau kan worden gebruikt, een vlakke vloer op twee niveaus en een afgesloten opbergruimte achteraan. Hij heeft alle voordelen van een elektrisch voertuig (gemakkelijk op te laden, rijbereik tot 75 km, enz.) en biedt een brede waaier aan accessoires, waaronder een net om de lading vast te houden.

New Citroën ë-Berlingo Van Electric

New Citroën ë-Berlingo Van Electric biedt vaklui, handelaars of bezorgers een concrete oplossing voor de nieuwe mobiliteitsuitdagingen in gereguleerde stedelijke omgevingen, maar ook in landelijke gebieden. Hij biedt een ongekend comfort tijdens je verplaatsingen en zorgt ervoor dat je ook je gebruikskosten onder controle houdt.
New Citroën ë-Berlingo Van Electric
New Citroën ë-Jumpy Electric

New Citroën
ë-Jumpy Electric

New Citroën ë-Jumpy Electric is de ideale elektrische partner om te voldoen aan de stedelijke en voorstedelijke mobiliteitsbehoeften van alle professionelen, dankzij zijn uitzonderlijke rijbereik en het snelladen tot 80% in 30 minuten. Zonder toegevingen te doen op het vlak van prestaties en uitrusting, biedt hij alle voordelen van ë-comfortabel rijden en toegang tot diensten die het dagelijks gebruik van een elektrische wagen vergemakkelijken.

New Citroën
ë-Jumper Electric

Citroën presenteert een 100% elektrische transformatie van zijn Citroën Jumper-bestelwagen. New Citroën ë-Jumper Electric biedt nagenoeg dezelfde prestaties op het vlak van modulariteit, binnenruimte, laadvermogen en rijhulpmiddelen. Hij is verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de ecologische vereisten die in bepaalde steden worden opgelegd. Het is aan jou om uit dit gamma het voertuig te kiezen dat het best bij je activiteit past.

New Citroën ë-Jumper Electric kan nu besteld worden. Ook leverbaar in chassis-cabine, chassis met dubbele cabine, vloer-cabine en groot volume.
New Citroën ë-Jumper Electric

DE VOORDELEN

eLogo

Een 100% elektrische motor

Geniet van een uniek rijcomfort dankzij de 100% elektrische motor. Je wagen rijdt stil en is gemakkelijk te manoeuvreren, zowel in de stad als op de weg. Je elektrische auto is perfect voor het stadsverkeer, maar hij is ook geschikt voor langere ritten, dankzij zijn rijbereik tot 350 km volgens de WLTP-cyclus, afhankelijk van het model.

eC4-Trappe-Charge

Verschillende laadoplossingen

Je elektrische Citroën-wagen kan overal gemakkelijk worden opgeladen. Thuis of op het werk, op een huishoudelijk stopcontact of op een Wallbox, op een speciaal laadstation op de openbare weg, in parkeergarages en langs de snelweg. De laadtijden variëren afhankelijk van het voertuig en de gekozen laadoplossing.

eSpaceTourer-Services

Specifieke elektrische diensten

Maak gebruik van ons aanbod van elektrische diensten (beschikbaar afhankelijk van het model) om je dagelijks leven te vereenvoudigen.
Met de My Citroën-app kan je op elk moment het rijbereik controleren, het opladen en de thermische voorconditionering programmeren.
Met Charge My Car van de Free2Move-app rij je overal zorgeloos naartoe: je plant je traject, je lokaliseert beschikbare laadstations in de omgeving ...

Top