Geavanceerd zoeken

CITROËN Ë-BERLINGO

Met de elektrische Citroën ë-Berlingo ervaren de inzittenden elke rit als een moment van ontspanning. De elektrische aandrijving zorgt voor een soepel, vloeiend rijgedrag dankzij het direct beschikbare koppel. Het rijden gaat volledig geruisloos en schok- en trillingsvrij. 

VEELZIJDIG, PRAKTISCH EN RUIM

Sterke persoonlijkheid

Citroën ë-Berlingo brengt een frisse wind door uw bedrijf met een hoge, korte motorkap om de weg te domineren, een opvallende, bredere voorkant, een naar voren gerichte voorruit, Airbump® en een kleurrijke handtekening.

Modulariteit

De drie achterzetels van de Citroën Berlingo zijn even groot en kunnen afzonderlijk of samen in de vloer worden opgeklapt. Zij passen zich perfect aan de gewenste configuratie aan en zorgen voor een vlakke vloer. In XL-formaat biedt de Citroën ë-Berlingo een volume tot 4.000 liter en een laadlengte van meer dan 3 meter.

18 rijhulpsystemen

De Citroën ë-Berlingo gaat mee met zijn tijd en beschikt over 18 veiligheids- en rijassistentietechnologieën, waaronder head-up display, noodremmen en parkeerhulp. Zijn ADAS vergemakkelijken het manoeuvreren, helpen de bestuurder en voorkomen het risico op ongevallen.

4 connectiviteitsoplossingen

Citroën ë-Berlingo is uitgerust met een 8" capacitief scherm en beschikt over 4 connectiviteitstechnologieën, waaronder draadloos opladen voor smartphones, het 3D-connect-navigatiesysteem met spraakherkenning en Mirror Screen. Voor nog meer gemoedsrust aan boord tijdens uw zakenreizen is de Citroën ë-Berlingo uitgerust met de Citroën Connect Box met SOS en Assistance Pack inbegrepen.

MODUTOP®

Licht en 92 liter opbergruimte

De Modutop® omvat een dakkoffer dat toegankelijk is vanaf de achterbank of vanuit de kofferruimte. Het is een gecompartimenteerde en doorschijnende boog waarin u de voorwerpen kunt zien die hij bevat.

MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN

De Citroën ë-Berlingo is uitgerust met een 136 pk (100 kW) sterke elektromotor en een automatische EAT8-versnellingsbak met 8 versnellingen. 

18 RIJHULPMIDDELEN

Een concentraat van technologieën

Maak manoeuvreren gemakkelijker met Park Assist, voorkom het risico op ongevallen met Driver Attention Alert of Active Safety Brake, enz. Rijhulpmiddelen maken uw zakenreizen gemakkelijker.