Verwijzing in seconden
AN OFFICE ON WHEELS
AN OFFICE ON WHEELS

Functional, convenient and modular, CITROËN Jumpy is designed to meet all your business needs. Whenever you need to travel for your work, New CITROËN Jumpy is the ideal vehicle!

A PLACE FOR EVERYTHING
A PLACE FOR EVERYTHING

CITROËN Jumpy features a generous array of interior storage compartments, including a lower glovebox with a jack and 12V socket, a USB socket (depending on versions), a large storage compartment under the passenger bench seat, and cup holders on either side of the dashboard... Peace of mind that leaves you free to focus on your work!

DRIVING COMFORT
DRIVING COMFORT

CITROËN Jumpy features a reinforced McPherson type front suspension with an anti-roll bar and new rear oblique wishbone type suspension, designed for a payload of up to 1,400 kg. The suspension can be adapted for 4WD transmission (conversion by Automobiles DANGEL).... Enjoy the highest standards of driving comfort, regardless of the state of the road!

ONTDEK JUMPY IN VIDEO'S

Deze nieuwe Jumpy biedt met zijn geoptimaliseerde ontwerp nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is uitgerust met rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waardoor de nieuwe Jumpy de ideale compagnon is voor harde werkers. Hij is leverbaar in 3 lengtes en uitgerust met handsfree te bedienen schuifdeuren (optioneel).• Tot 1400 kg laadvermogen• Tot 6,6 m³ laadvolume• Tot 4 m laadlengte• Laadbreedte tussen wielkasten van 1,25 m.

 

ONTWERP & AFMETINGEN

Lengte

4609 mm


Nuttige lengte

3324 mm

Breedte

1920/2204 mm

Hoogte

1905 mm


Nuttige hoogte

1397 mm

Nuttig volume

5,1 M3


Nuttig laadvolume

1024 KG


MTM

2635 KG

architecture

PRAKTISCH ONTWERP

Het efficiënte ontwerp van de Nieuwe CITROËN Jumpy voorziet in al uw behoeften met een concentraat van functionaliteit, gebruiksgemak en ergonomie. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso en SpaceTourer, is voor deze auto verder verstevigd. Hij heeft een laadvermogen tot 1400 kg, een laadvolume van 6,6 m³, een laadlengte van 4 m en een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton. De modulariteit van dit ontwerp komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Nieuwe Jumpy leverbaar is in 3 lengtes.

3 VERSCHILLENDE LENGTES, DEZELFDE VEELZIJDIGHEID

1500x646_Jumpy_Design_5 .jpg

De Nieuwe CITROËN Jumpy is leverbaar in 3 lengtes. Naast de M (4,95 m) en de XL (5,30 m), die het grootste deel van de markt uitmaken, is deze bedrijfswagen ook leverbaar in een unieke, compacte en praktische uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m.

Net als de M en XL heeft ook deze XS-uitvoering een laadvermogen tot 1400 kg.

1.90 M UNDER THE BAR : UNLIMITED ACCESS TO ALL PARKINGS

190

Geknipt voor elke situatie! Met zijn zeer beperkte hoogte (slechts 1,90 m in versie XS en M en 1,94 in versie XL) heeft de Nieuwe CITROËN Jumpy toegang tot alle parkeergelegenheden, wat bepaald niet van alle auto's uit dit segment gezegd kan worden.


Gedaan met dubbel parkeren en het bijbehorende risico op bekeuringen! U hebt voortaan gewoon toegang tot ondergrondse parkeergarages en parkings in handelscentra.

MODULARITEIT & COMFORT

RIJCOMFORT: NIEUWE ERGONOMIE

moduralite

De voorzetels van de Citroën Jumpy hebben een ergonomisch design: dankzij de hoge rijpositie heeft de bestuurder een goed overzicht. De rijhouding is des te comfortabeler omdat de zetels in de hoogte en de lengte verstelbaar zijn.


Een opstapplank vergemakkelijkt de toegang tot de cabine. De comfortverhogende scheidingswand met ruit* garandeert de inzittenden een optimale thermische en akoestische isolatie en meer comfort voor de bestuurder. Dat zijn belangrijke troeven wanneer u zich regelmatig moet verplaatsen.


* Naargelang de versie.

HANDENVRIJE ZIJDELINGSE SCHUIFDEUREN

portes_laterales

De handen vol? Geen probleem: met de handenvrije zijdelingse schuifdeuren* opent en sluit u de schuifdeuren zonder ze aan te raken. Een primeur in dit segment! Een voetbeweging onder het uiteinde van de achterbumper volstaat om het voertuig te ontgrendelen en de schuifdeur aan de kant waar u zich bevindt, automatisch te openen.

Met dezelfde beweging kunt u ook de deur weer sluiten en het voertuig vergrendelen. De functie vergemakkelijkt het in- en uitladen wanneer u beide handen vol hebt.

* Naargelang de versie.

GEGARANDEERD AFGESTEMD OP UW PROFESSIONELE ACTIVITEITEN!

certifie_conforme

De Citroën Jumpy is de ideale partner voor professionals die op zoek zijn naar een werkinstrument dat hun dagelijkse leven vereenvoudigt. De handige, moderne en functionele Citroën Jumpy richt zich op een breed publiek van professionals. Of u nu actief bent als vakman, als koerier, in de bouwsector of in een dienstenbedrijf, u vindt ongetwijfeld een Jumpy die bij u past.

JUMPY DUBBELE CABINE

TOT 6 PERSONEN

DUBBELE CABINE CLUB- & BUSINESS-CABINE

DUBBELE CABINE CLUB- en BUSINESS-cabines* bieden een 2de zetelrij met zeer comfortabele zitplaatsen en een groot opbergvak van 73 l onder de zetels. 

  • Bruikbare lengte van de laadvloer: 1,85 m.
  • Bruikbaar volume: 4m³

 

* Enkel beschikbaar op de lengte  XL (op aanvraag in maat M).

jumpy

Ontdek Dispatch COMBI

De Citroën Jumpy Combi is ideaal voor professionals uit de sector van het personenvervoer. Van de compacte XS tot de XL biedt hij plaats aan tot 9 personen en hun bagage.

EEN ONBERISPELIJK KOETSWERKDESIGN

combi01

Net als de bestelwagen volgt deze specifiek voor het personenvervoer bestemde versie van de Citroën Jumpy de designtaal van Citroën. Het radiatorrooster heeft de Citroën-merksignatuur met de typische chevrons en loopt door tot in de koplampen.

De voorkant heeft een brede, vertrouwenwekkende bumper. Hij is voorzien van zwarte luchtinlaatroosters die een geslaagd contrast creëren en de robuuste stijl van de Jumpy Combi accentueren.

TOT 9 PERSONEN

De robuuste en functionele Citroën Jumpy Combi biedt talrijke "à la carte" zitconfiguraties. Alle achterzetels* kunnen verwijderd worden voor een laadvolume van 4,50 m³ in de XS en tot 6 m³ in de XL. Om de toegang tot de 3de rij te vergemakkelijken, kunnen de zetels op de 2de rij eenvoudig weggeklapt worden. Zo ontstaat meer dan voldoende ruimte om in te stappen.

* Optie

UITRUSTING & HANDIGE TECHNOLOGIE

Jumpy Cabine Intérieure Technologies

De Nieuwe CITROËN Jumpy staat garant voor ontspannen, moeiteloos en veilig rijden. Naast praktische functies, zoals het keyless entry and start-systeem en de handsfree te bedienen schuifdeuren, beschikt de Nieuwe CITROËN Jumpy over nog meer technologische hoogstandjes die uw leven gemakkelijker maken.

GRIP CONTROL

Jumpy Techno Grip Control

Deze geperfectioneerde anti-slipregeling verbetert de tractie door aanpassing van de aandrijving van de voorwielen aan het type ondergrond.

De Grip Control kan worden gecombineerd met het Pack Chantier (hoger laadvermogen, vering 20 mm hoger, beschermingsplaat onder de motor) zodat de Nieuwe CITROËN Jumpy nog meer grip heeft op moeilijk begaanbaar terrein.

TOP REAR VISION

top_vision

Het parkeerhulpsysteem Top Rear Vision* toont de achterkant van het voertuig en de nabije omgeving van bovenaf op de aanraaktablet, en zoomt op het einde van het achteruitrijden automatisch om gemakkelijker te manoeuvreren.

* Naargelang de versie

DE NIEUWE JUMPY? ALTIJD VERBONDEN!

CITROËN CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

Jumpy Technologie Connect Nav

CITROËN CONNECT NAV

De CITROËN Connect Nav (afhankelijk van de uitvoering) is het nieuwe, permanent met internet verbonden 3D-navigatiesysteem dat bediend kan worden via spraakcommando's of het 7 inch touchscreen.

CITROËN Connect Nav biedt u online diensten, zoals TomTom Traffic, voor verkeersinformatie in real-time, en een functie die de locatie van tankstations en parkings met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven weergeeft.
Bovendien kunt u ook op lokaal niveau zoeken naar POI's.
U zult zeker ook de optie Gevarenzones waarderen, waarmee u onderweg wordt geïnformeerd over ongevalgevoelige en gevaarlijke weggedeelten.
Jumpy Technologie Mirror Screen

MIRROR SCREEN

Wilt u naar muziek op uw smartphone luisteren of de juiste route vinden? Dat gaat met Mirror Screen eenvoudig en intuïtief (in combinatie met een compatibele telefoon)! De compatibele apps van uw smartphone worden weergegeven op het 7 inch touchscreen van uw auto. Mirror Screen is compatibel met Apple CarPlay™ en MirrorLink®. Bijzonder praktisch!

VEILIGHEID EN RIJHULPSYSTEMEN

AUTOMATISCHE OMSCHAKELING TUSSEN DIM- EN GROOTLICHTEN

secu1

De Jumpy schakelt zelf om tussen de grootlichten en de dimlichten wanneer hij andere voertuigen detecteert.


Het systeem is 's nachts actief vanaf 25 km/u en wordt uitgeschakeld bij een snelheid onder 15 km/u.

Verkeersbordherkenning

secu2

Dit compleet nieuwe systeem werkt met de aan de bovenzijde van de voorruit geplaatste camera. Het informeert u voortdurend over de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Als de camera een verkeersbord met een snelheidslimiet heeft gedetecteerd, kunt u de cruisecontrol op deze snelheid instellen.

DRIVER ATTENTION ALERT

secu4

Dit systeem monitort het gedrag van de bestuurder met de multifunctionele camera bovenaan de voorruit en detecteert daarbij tekenen van onoplettendheid aan het stuurwiel. Als de aandacht van de bestuurder verslapt, waarschuwt het visueel en met een geluidssignaal.

RIJSTROOKASSISTENT

secu5

Maakt de bestuurder erop attent wanneer het voertuig over een wegmarkering rijdt zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld.
Het systeem merkt op wanneer de wagen onbedoeld over een (doorlopende of onderbroken) witte lijn rijdt en waarschuwt de bestuurder met een geluidssignaal en een verklikkerlampje op het dashboard.

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

secu5

Met dit systeem kan de bestuurder zijn blik op de weg gericht houden. De belangrijkste rij-informatie (actuele en aanbevolen snelheid, instellingen van de cruisecontrol/snelheidsbegrenzer, navigatieaanwijzingen en waarschuwing bij een dreigende aanrijding) wordt namelijk weergegeven op een transparant scherm in zijn blikveld.

Uniek voor een auto in dit segment!

Actieve cruisecontrol

secu6

De actieve cruisecontrol past de snelheid van uw auto aan die van de voorligger aan. Dit automatische snelheidsregelingssysteem kan de snelheid met wel 20 km per uur verlagen door op de motor af te remmen.

ACTIVE SAFETY BRAKE

secu7

Dit systeem maakt gebruik van de multifunctionele camera aan de bovenzijde van de voorruit om in de volgende gevallen de auto af te remmen voordat de bestuurder ingrijpt en zo de kans op letsel bij de inzittenden te beperken:

0-30 km per uur: de aanrijding met een bewegend of stilstaand obstakel of een voetganger wordt voorkomen.

Boven 30 km per uur: de snelheid van de auto wordt verlaagd voordat de aanrijding plaatsvindt.

Dodehoekbewaking

secu8

De dodehoekbewaking wijst u met een oranje led in de hoek van de buitenspiegel op een voertuig dat zich in de dode hoek van uw auto bevindt. Dit systeem bestaat uit 4 sensoren in de voor- en achterbumper en werkt bij een snelheid tussen 12 en 140 km per uur.

MOTOREN

PERFORMANCE AND ECO-EFFICIENCY

motorisations

De Citroën Jumpy is verkrijgbaar met motoren van 95 tot 180 pk, die allemaal uitgerust zijn met de BlueHDi-technologie. Deze nieuwe generatie Euro 6 BlueHDi-dieselmotoren laat "Best in Class" verbruiks- en CO2-uitstootwaarden optekenen in het segment (BlueHDi 115 S&S MAN6: 5,1 l/100 km en 133 g CO2/km) en beperkte gebruikskosten.

OPTIMALISEER UW WAGENPARK MET CITROËN EN FREE2MOVE

Free2Move Lease biedt naast zijn formules van Verhuur op Lange Termijn (VLT) keuze uit tal van diensten die inspelen op uw specifieke behoeften.

Met de Free2Move CONNECT FLEET-software volgt u uw geconnecteerde wagenpark in real time op en vermindert u de kosten voor wagenparkbeheer.

Citroën voertuigen onmiddellijk beschikbaar, in uw buurt, tegen de beste voorwaarden

Vul een gemeente in en klik op OK om een CITROËN JUMPY in uw buurt te vinden.

  

WAT IS HET GEMIDDELDE BRANDSTOFVERBRUIK (1) VAN UW VOERTUIG?

Om haar klanten beter te informeren stelt de PSA Groep voor om toegang te hebben tot een onafhankelijke en gecertificeerde meting van het verbruik in praktijkomstandigheden*. Meer weten *

  • Selecteer uw voertuig
(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.
Top