Verwijzing in seconden
AN OFFICE ON WHEELS
AN OFFICE ON WHEELS

Functional, convenient and modular, CITROËN Jumpy is designed to meet all your business needs. Whenever you need to travel for your work, New CITROËN Jumpy is the ideal vehicle!

A PLACE FOR EVERYTHING
A PLACE FOR EVERYTHING

CITROËN Jumpy features a generous array of interior storage compartments, including a lower glovebox with a jack and 12V socket, a USB socket (depending on versions), a large storage compartment under the passenger bench seat, and cup holders on either side of the dashboard... Peace of mind that leaves you free to focus on your work!

DRIVING COMFORT
DRIVING COMFORT

CITROËN Jumpy features a reinforced McPherson type front suspension with an anti-roll bar and new rear oblique wishbone type suspension, designed for a payload of up to 1,400 kg. The suspension can be adapted for 4WD transmission (conversion by Automobiles DANGEL).... Enjoy the highest standards of driving comfort, regardless of the state of the road!

ONTDEK JUMPY IN VIDEO'S

Deze nieuwe Jumpy biedt met zijn geoptimaliseerde ontwerp nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is uitgerust met rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waardoor de nieuwe Jumpy de ideale compagnon is voor harde werkers. Hij is leverbaar in 3 lengtes en uitgerust met handsfree te bedienen schuifdeuren (optioneel).• Tot 1400 kg laadvermogen• Tot 6,6 m³ laadvolume• Tot 4 m laadlengte• Laadbreedte tussen wielkasten van 1,25 m.

 

ONTWERP & AFMETINGEN

Lengte

4609 mm


Nuttige lengte

3324 mm

Breedte

1920/2204 mm

Hoogte

1905 mm


Nuttige hoogte

1397 mm

Nuttig volume

5,1 M3


Nuttig laadvolume

1024 KG


MTM

2635 KG

ONTDEK DE NIEUWE JUMPY COMBI!

Jumpy Combi Gris vue extérieure

Deze uitvoering van de Nieuwe CITROËN Jumpy voor personenvervoer heeft net zoals de bestelwagen onmiskenbaar de vormgeving van een Citroën. Deze vormgeving komt ook tot uiting in de grille en de merksignatuur die aan weerszijden van de chevrons doorloopt tot in de koplampen.

De brede, stevige voorbumper is voorzien van contrasterende, zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste ontwerp van de Nieuwe Jumpy Combi accentueren.

RUIMTE VOOR MAAR LIEFST 9 PASSAGIERS!

Jumpy Combi intérieur XL configuration 9 places

De Nieuwe CITROËN Jumpy Combi is leverbaar in 3 lengtes. Zelfs de XS-uitvoering met zijn lengte van slechts 4,60 m biedt plaats aan maar liefst 9 passagiers. Deze uitvoering is vooral bedoeld voor verenigingen, recreatiecentra en lokale overheidsdiensten die op zoek zijn naar een ruime auto met zo veel mogelijk zitplaatsen.

Jumpy Design Rouge Aire de Stockage

PRAKTISCH ONTWERP

Het efficiënte ontwerp van de Nieuwe CITROËN Jumpy voorziet in al uw behoeften met een concentraat van functionaliteit, gebruiksgemak en ergonomie. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso en SpaceTourer, is voor deze auto verder verstevigd.

Hij heeft een laadvermogen tot 1400 kg, een laadvolume van 6,6 m³, een laadlengte van 4 m en een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton. De modulariteit van dit ontwerp komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Nieuwe Jumpy leverbaar is in 3 lengtes.

3 VERSCHILLENDE LENGTES, DEZELFDE VEELZIJDIGHEID

1500x646_Jumpy_Design_5 .jpg

De Nieuwe CITROËN Jumpy is leverbaar in 3 lengtes. Naast de M (4,95 m) en de XL (5,30 m), die het grootste deel van de markt uitmaken, is deze bedrijfswagen ook leverbaar in een unieke, compacte en praktische uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m.

Net als de M en XL heeft ook deze XS-uitvoering een laadvermogen tot 1400 kg.

SLECHTS 1,90 M HOOG

1500x646_Jumpy_Design_6.jpg

Geknipt voor elke situatie! Met zijn zeer beperkte hoogte (slechts 1,90 m in versie XS en M en 1,94 in versie XL) heeft de Nieuwe CITROËN Jumpy toegang tot alle parkeergelegenheden, wat bepaald niet van alle auto's uit dit segment gezegd kan worden.
Gedaan met dubbel parkeren en het bijbehorende risico op bekeuringen! U hebt voortaan gewoon toegang tot ondergrondse parkeergarages en parkings in handelscentra.

597x597_Jumpy_Confort_7

MODULARITEIT & COMFORT

CITROËN biedt u een oase van comfort!
De Nieuwe CITROËN Jumpy hoeft op geen enkel punt onder te doen voor een personenauto. Zo wordt u in het interieur verleid door de comfortabele stoelen en het ergonomische dashboard en op de weg door het indrukwekkende rijcomfort.
Al uw verplaatsingen verlopen voortaan vlot en ontspannen.

HANDSFREE TE BEDIENEN SCHUIFDEUREN

Hebt u uw handen vol? Geen probleem: met de optionele handsfree-functie kunt u de schuifdeuren openen en sluiten zonder dat u ze hoeft aan te raken, en dat is behoorlijk uniek voor dit segment. U hoeft alleen maar even uw voet even onder de hoek van de achterbumper te bewegen. Daarop wordt de auto automatisch ontgrendeld en gaat de schuifdeur aan die zijde van de auto open.Maak dezelfde beweging bij het weglopen om de schuifdeur te sluiten en de auto te vergrendelen. Deze functie maakt het in- en uitladen veel gemakkelijker.
1500x646_Jumpy_Confort_8.jpg

GEGARANDEERD GESCHIKT VOOR UW BEROEP!

Jumpy Chargement sacs de ciment

De Nieuwe CITROËN Jumpy is de ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke bedrijfswagen. De handige, moderne en functionele Nieuwe CITROËN Jumpy is bestemd voor een breed zakelijk publiek. Vakmensen, koeriers, bouwvakkers of dienstverleners, er is een Jumpy voor iedereen!

UITRUSTING & NUTTIGE TECHNOLOGIE

Jumpy Cabine Intérieure Technologies

De Nieuwe CITROËN Jumpy staat garant voor ontspannen, moeiteloos en veilig rijden. Naast praktische functies, zoals het keyless entry and start-systeem en de handsfree te bedienen schuifdeuren, beschikt de Nieuwe CITROËN Jumpy over nog meer technologische hoogstandjes die uw leven gemakkelijker maken.

GRIP CONTROL

Jumpy Techno Grip Control

Deze geperfectioneerde anti-slipregeling verbetert de tractie door aanpassing van de aandrijving van de voorwielen aan het type ondergrond.

De Grip Control kan worden gecombineerd met het Pack Chantier (hoger laadvermogen, vering 20 mm hoger, beschermingsplaat onder de motor) zodat de Nieuwe CITROËN Jumpy nog meer grip heeft op moeilijk begaanbaar terrein.

HEAD-UP KLEURENDISPLAY

Jumpy Technologie Affichage Tête Haute

Met dit systeem kan de bestuurder zijn blik op de weg gericht houden. De belangrijkste rij-informatie (actuele en aanbevolen snelheid, instellingen van de cruisecontrol/snelheidsbegrenzer, navigatieaanwijzingen en waarschuwing bij een dreigende aanrijding) wordt namelijk weergegeven op een transparant scherm in zijn blikveld.

Uniek voor een auto in dit segment!

DE NIEUWE JUMPY? ALTIJD VERBONDEN!

CITROËN CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

Jumpy Technologie Connect Nav

CITROËN CONNECT NAV

De CITROËN Connect Nav (afhankelijk van de uitvoering) is het nieuwe, permanent met internet verbonden 3D-navigatiesysteem dat bediend kan worden via spraakcommando's of het 7 inch touchscreen.

CITROËN Connect Nav biedt u online diensten, zoals TomTom Traffic, voor verkeersinformatie in real-time, en een functie die de locatie van tankstations en parkings met de bijbehorende brandstofprijzen en parkeertarieven weergeeft.
Bovendien kunt u ook op lokaal niveau zoeken naar POI's.
U zult zeker ook de optie Gevarenzones waarderen, waarmee u onderweg wordt geïnformeerd over ongevalgevoelige en gevaarlijke weggedeelten.
Jumpy Technologie Mirror Screen

MIRROR SCREEN

Wilt u naar muziek op uw smartphone luisteren of de juiste route vinden? Dat gaat met Mirror Screen eenvoudig en intuïtief (in combinatie met een compatibele telefoon)! De compatibele apps van uw smartphone worden weergegeven op het 7 inch touchscreen van uw auto. Mirror Screen is compatibel met Apple CarPlay™ en MirrorLink®. Bijzonder praktisch!

UW VEILIGHEID IS ONZE PRIORITEIT

Actieve cruisecontrol

Jumpy Techno Commutation Automatique des feux de route

De actieve cruisecontrol past de snelheid van uw auto aan die van de voorligger aan. Dit automatische snelheidsregelingssysteem kan de snelheid met wel 20 km per uur verlagen door op de motor af te remmen.

Dodehoekbewaking

Jumpy Technologie SAM

De dodehoekbewaking wijst u met een oranje led in de hoek van de buitenspiegel op een voertuig dat zich in de dode hoek van uw auto bevindt. Dit systeem bestaat uit 4 sensoren in de voor- en achterbumper en werkt bij een snelheid tussen 12 en 140 km per uur.

Verkeersbordherkenning

Jumpy Technologie Reconnassance des Panneaux

Dit compleet nieuwe systeem werkt met de aan de bovenzijde van de voorruit geplaatste camera. Het informeert u voortdurend over de ter plaatse geldende snelheidslimiet. Als de camera een verkeersbord met een snelheidslimiet heeft gedetecteerd, kunt u de cruisecontrol op deze snelheid instellen.

Active Safety Brake

1500x646_Jumpy_Techno_23.jpg

Dit systeem maakt gebruik van de multifunctionele camera aan de bovenzijde van de voorruit om in de volgende gevallen de auto af te remmen voordat de bestuurder ingrijpt en zo de kans op letsel bij de inzittenden te beperken:

0-30 km per uur: de aanrijding met een bewegend of stilstaand obstakel of een voetganger wordt voorkomen.

Boven 30 km per uur: de snelheid van de auto wordt verlaagd voordat de aanrijding plaatsvindt.

BLUEHDI-TECHNOLOGIE

1500x646_Jumpy_Techno_25.jpg

Overzicht van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de dieselmotoren van de Nieuwe CITROËN Jumpy (lengte XS):

- 1.6 BlueHDi 95 BVM (70 kW - 210 Nm bij 1750 t/min):     5,5l/100 km en 144 g/km CO2

- 1.6 BlueHDi 95 S&S ETG6 (70 kW - 240 Nm bij 1750 t/min): 5,2l/100 km en 135 g/km CO2

- 1.6 BlueHDi 115 S&S BVM6 (85 kW - 300 Nm bij 1750 t/min): 5,1l/100 km en 133 g/km CO2

UITSTOOT

1500x646_Jumpy_Techno_26.jpg

- 2,0 BlueHDi 120 S&S BVM6 (90 kW - 340 Nm bij 2000 t/min): 5,3l/100 km en 139 g/km CO2

- 2,0 BlueHDi 150 S&S BVM6 (110 kW - 370 Nm bij 2000 t/min): 5,3l/100 km en 139g/km CO2

- 2,0 BlueHDi 180 S&S EAT6 (130 kW - 400 Nm bij 2000 t/min): 5,8l/100 km en 151 g/km CO2

Citroën voertuigen onmiddellijk beschikbaar, in uw buurt, tegen de beste voorwaarden

Vul een gemeente in en klik op OK om een CITROËN JUMPY in uw buurt te vinden.

  

WAT IS HET GEMIDDELDE BRANDSTOFVERBRUIK (1) VAN UW VOERTUIG?

Om haar klanten beter te informeren stelt de PSA Groep voor om toegang te hebben tot een onafhankelijke en gecertificeerde meting van het verbruik in praktijkomstandigheden*. Meer weten *

  • Selecteer uw voertuig
(1) Het gemiddelde werkelijk verbruik geraamd op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend op basis van deze gegevens. Deze raming wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang van de reële gebruiksomstandigheden. Deze raming moet onderscheiden worden van het verbruik gemeten volgens de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden) en is afhankelijk van de hypothesen en voorwaarden van het meetprotocol. Het heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol kan geraadpleegd worden op de website van de Groep PSA, www.groupe-psa.com.
Top